In onze webshop vind je verschillende materialen. Stainless steel, ook wel roestvrij staal (RVS). Stainless steel wordt veel gebruikt en is super populair. Stainless steel verkleurt niet! Toch raden we je aan altijd goed voor je sieraden te zorgen voor jarenlang draagplezier.

Ook verkopen wij plated/vergulde sieraden, waarbij een laagje goud over een basis heen wordt gegoten. Onze plated sieraden hebben allemaal een messing basis en zijn van hoge kwaliteit. De basis wordt door een 18‑karaatsbad gehaald, waardoor een mooie glanzende afwerking ontstaat met een laagje echt 18‑karaats goud. Daarnaast hebben de sieraden ook een extra E‑coating die dient als beschermlaag, zodat de kwaliteit lang behouden blijft.

Stainless steel

Verzorging: Zwemmen in chloorbaden, nee bedankt. Voordat je gaat zwemmen doe je stainless steel sieraden dan af. Een keer vergeten? Dat is niet erg, maar op termijn kan het roest veroorzaken. Wees voorzichtig met parfum, make‑up en andere verzorgingsproducten.

Gold plated/verguld

Verzorging: Zweet en water, nee bedankt. Voordat je gaat sporten of zwemmen, doe je plated sieraden dan af. Af en toe mee douchen zou geen probleem moeten zijn, maar doe dit in beperkte mate. Wees ook voorzichtig met parfum, make‑up en andere verzorgingsproducten.