VERZENDEN
Na het plaatsen van je bestelling ontvang je automatisch een orderbevestiging via de mail. Bestellingen worden binnen 1-2 werkdagen verzonden.
 
Bestel je boven de €25,- dan heb je in NL & BE gratis verzending!
 
 
RETOURNEREN
Het kan weleens voorkomen dat een item niet is zoals je had gedacht. Je kunt bij ons binnen 14 dagen na ontvangst jouw bestelling (gedeeltelijk) retour sturen.
 
Zorg ervoor dat je een retourformulier aan jouw retourpakket toevoegt! Je kan een retourformulier hier downloaden. Heb je niet de mogelijkheid om te printen, voeg dan aan jouw retourpakket een eigen notitie toe met daarop het ordernummer, jouw naam, de items die retour komen en de reden van je retour.
 
Voeg het retourformulier toe aan je bestelling en verstuur het pakket op eigen kosten naar het volgende adres:
 
By Dieuw
Ransdorpstraat 8
5035 BK Tilburg
Nederland
 
Vraag bij het retourneren van jouw item(s) altijd om verzendbewijs met een Track & Trace-code en bewaar deze goed! Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf.
 
De retourvoorwaarden
  • Item(s) dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden
  • Het te retourneren item dient ongedragen te zijn
  • Het te retourneren item moet voorzien zijn van het aangehechte label en verpakt worden in de originele verpakking
  • Het te retourneren item bevat geen gebruikssporen
  • Sieraden kunnen i.v.m. hygiëne alleen worden geretourneerd indien de originele plastic verpakking nog intact is.
 
Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet aan ons retourneren. We kunnen het geretourneerde item niet verwerken en de terugbetaling zal niet in gang worden gezet. Als je het geretourneerde item weer terug wilt ontvangen, dien je dit aan te geven en ben je zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten.
 
 
Terugbetaling
Na ontvangst wordt binnen 14 dagen jouw retourzending verwerkt en zal de terugbetaling in werking worden gezet. Hierover ontvang je automatisch een e-mail met daarin verdere informatie over de terugbetaling. 

Bewaar altijd de Track & Trace-code van jouw retourzending. Zonder deze code kunnen wij niks voor je doen, in geval van verlies door het verzendbedrijf. Zonder ordernummer of naam is een retour verwerken niet mogelijk, dus vermeld dit goed op het retourformulier of een los papiertje. Als de retourzending naar het onjuiste retouradres verzonden wordt, loopt het retourproces vertraging op.
 
Na het verwerken van de terugbetaling kan het tot 10 werkdagen duren voor het bedrag terug is gestort op je rekening.